شکر | 2فنجان |
آب | یک فنجان |
گلاب | 2 قاشق سوپخوری |
زعفران حل شده | یک قاشق مرباخوری |
آبلیمو | یک قاشق مربا خوری |
زولبیا
200 گرم | نشاسته |
180 گرم | ماست |
20 گرم | آرد |
یک قاشق سوپخوری | زعفران حل شده |
یک قاشق چایخوری | روغن جامد |
یک دوم قاشق چایخوری | جوش شیرین |
یک قاشق سوپخوری | آب یا گلاب |
زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
* یادآوری: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
جهت دیدن طرز تهیه بامیه و گوش فیل به ادامه مطلب دقت فرمایید .بامیه
آرد | 200 گرم |
آب | 300 گرم |
تخم مرغ | 3عدد |
روغن جامد | یک قاشق سوپخوری |
شکر | نیم کیلو |
نمک | یک سوم قاشق چایخوری |
آب | 150 گرم |
آبلیمو | 2 قاشق سوپخوری |
گلاب | کمی |
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.
تخم مرغ | 2 عدد |
ماست | نصف فنجان |
روغن جامد | یک قاشق سوپخوری |
بیکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
آرد | به مقدار کافی |
بعد از یکی دو ساعت هر یک از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر 2 میلی متر پهن کرده و با قالب گردی خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یک طرف دایره را جمع کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم . سپس روی آنها پودر قند می پاشیم و در ظرف می چینیم.
2- گوش فیل را می توانیم به شکلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.
3- اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد کرد.
4- اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات می شود.